FAQ

Meest frequente vragen en antwoorden

Ik werk zo kort als mogelijk en zo lang als nodig. Een begeleiding kan uit drie gesprekken bestaan, maar kan ook uit tien of meer gesprekken bestaan.  
Een gemiddelde begeleiding duurt bij mij tussen de vijf à acht gesprekken.  
Jij kiest uiteraard zelf wanneer je een begeleiding wenst stop te zetten.

 

Jij kiest steeds zelf waarover je spreekt in de begeleiding. Ik heb als therapeut geen informatie over wie jij bent of wie jullie als gezin zijn. Daarom is het interessant om een aantal zaken over jouw verleden te weten.  
Ik zal vragen naar jouw of jullie verleden wanneer dit in de begeleiding een meerwaarde is voor jou als persoon of jullie als gezin. Jij blijft echter baas over de gespreksthema’s. Je mag dus steeds aangeven wanneer je ergens niet over wil praten. Of er de nood niet van in ziet.  

 

Ik bied hier dezelfde begeleiding als die ik in de praktijk zou aanbieden. Jij bent in je vertrouwde omgeving en je hoeft je niet te verplaatsen. De begeleiding aan huis kan doorgaan tijdens een wandeling of tijdens een koffie aan de keukentafel of in je tuin.  
Ik hoef geen proper of opgeruimd huis, een plaatsje om te zitten of een plek om te wandelen is voldoende voor mij. Ik beloof je: ik oordeel niet. 😉   

 

PRAKTIJK HILKE DE GROOTE

Mail: info@praktijkhilkedegroote.be

Bel of Whatsapp: 0456 37 42 79

Instagram: @hilkedegroote.praktijk

 

AANBOD

  • Begeleiding voor kinderen, jongeren en gezinnen
  • Groepsaanbod voor kinderen en jongeren
  • Begeleiding voor ouders van jonge kinderen

 

 IN DE PRAKTIJK – ONLINE